önskelista

Medan jag är inne och skriver kan jag väl ändå påta på min önskelista.

1. Externt minne till datorn.
2. Cornelis Wreeswijk CD.
3. En ny cykel (GT STS2).
4. Flugfiskespö.

Och en massa mer som jag inte kommit på. Jag vet att det är ruskigt egoistiskt att lägga ut sin önskelista, men människan är girig.

skitsaker

Nu fungerar datorn relativt normalt igen. Virus kan få den lugnaste människan att tappa fattningen. Mången gång har jag stått med just min dator vid fönstret och nära på slängt ut den. Skit samma. Min dator är mitt problem.
Annars är mitt liv i full gång. Jag jobbar på Systembolaget och stormtrivs med det. Otroligt professionell organisation. Jag kan verkligen förstå att många vill jobba för dom. Synd bara att det inte finns personalrabatt.
För övrigt är jag inne i en Rammstein och Cat Stevens (Yussuf Islam) period då det enda jag lyssnar på är just dom. Förra veckan var det Ennio Morricone och Robert Broberg som gick glödheta i stereon. Lustigt hur smaken kan svänga sådär. Vilka kontraster.
Nä nu ska jag lägga över alla mina bilder på CD innan datorn krashar igen. Jag ska även stretcha efter ett tufft parti frisbeegolf med några kompisar. Eller vi hann bara med fyra "hål" på de två timmarna vi spelade. Blir nog mer spel imorgon.

RSS 2.0