Arg!

Ni vet alla hur det är att vara arg, eller hur?

Idag blev jag arg. Tyvärr har jag inte lyxen att kunna visa det på jobbet. Dock, har även jag dessa "nödvändiga uttryck". Nu är jag lugn igen och mår prima liv. Men ibland vill man spöa skiten ur allt och alla. Nu blev det några av Umeås vackra björkar som fick lida. Jag hatar mig själv när jag blir arg!



Reklam!

Jag hatar reklam.........

Dock så dyker det upp ett och annat inslag som jag inte kan hjälpa att älska.



Hundvakt!

Nu närmar sig min tid som hundvakt sitt slut. Just nu är min roomie ute med monstret (som han kallas av allmänheten) så jag har tid att vara mig själv. Dock har jag nog fått en aning blodad tand för det här med att äga en hund. Jag vill ha en egen hund! Fast jag vill ha en jakthund som klarar det mesta i skogen. En Weimaraner (som jag vaktar) är lite för energisk....... Jo, han hoppar runt som fasen när jag vill sova och sen när jag är vaken så ligger han i min säng och är less. Sen har jag alla hans leksaker med när vi går ut, men givetvis så är det tomburkar och PET-flaskor som gäller. Hur som haver så är hundar fantastiska djur. Jag har aldrig haft så roligt som i helgen. Ge och ta att han sprang iväg med kopplet och jag måste köpa ett nytt imorgon, men det är struntsaker.........

SJUK!

Jag kan inte förstå att denna j-a förkylning inte vill släppa. Kändes bra igår, men nu är den tillbaka efter en dag på jobbet. Tur att jag är ledig imorrn så jag kan kurera mig. Varmt té, linsgryta och några schyssta filmer alt. ännu ett MASH-maraton. Hade även en släng feber idag, men den har släppt.
Hoppas att jag iaf blir frisk till helgen då jag ska vara hundvakt åt en kompis hund. Jäkligt rolig jycke.

Hepp!

Min systers sång.

Till min syster.....


Thiiiiiiiirty!

Jahaja.............. Då har man passerat 30-strecket......
Inte känner jag mig mycket äldre, men lite ballt är det. Hade några väldigt trevliga dagar nere i Stockholm med syster, dennes sambo, föräldrar och vänner. Det är alltid trevligt med minisemester, men jag blir alltid lite rastlös. Roligt att vara tillbaka på jobbet. Idag och imorgon är jag iof ledig så nu blir det en lugn hemmakväll med några vänner och fotboll på tv.
Det är förresten EU-möte här i Umeå över helgen. Sjukt mycket poliser här i stan. Träffade en gammal kompis på jobbet i går som jag inte träffat sen jag var i degersjön hemma i Ångermanland för c:a 15 år sen. Han kände igen mig, dock kände jag inte igen honom. Han är här i Umeå som polis över helgen, jobbar egentligen i Skellefteå. Kanske ska träffas i helgen och pratas vid om gamla minnen. Alltid trevligt med gamla vänner.

Nä, nu vankas det pizza med Vikström och guldis innan matchen........

JAAAAA!

Glömde nämna att MoDo vaknade upp ur dvalan igår. Vi dängde Skellefteå AIK med hela 6-2 och det kändes fantastiskt! Stämningen på All-Star var riktigt bra. Speciellt efter andra period då många SAIK supportrar gick hem med huvudet lägre än golvet. De var riktigt kaxiga innan nedsläpp, men senblev det dödstyst, förutom oss MoDoiter. Självförtroendet är, förhoppningsvis, återställt och Skröder har börjat näta. Kanonbra!

Höstrusk!

Jag vet inte riktigt vad det är, men det spöregnar och blåser ute och jag kan inte hjälpa att jag gillar det. Trots allt så är det höst. Skogarna fylls av de mest fantastiska färger och dofterna är oslagbara. Inte så konstigt att det är min favoritårstid.

Less!

Jag hatar att packa. Jag är inte som min mor eller syster och förbereder mig två månader innan med en checklista. Tvärtom så drar jag ut på plågan till c:a 1 timme innan avfärd och då är jag effektiv. Sen att man glömmer något bakom får man ta. Det är ändå bara roligt när man tvingas improvisera. Kanske inte den gången jag glömde passet hemma i byn, men det ordnade sig. De har snälla poliser på Arlanda.

Ikväll är det MoDo vs. Skellefteå. Vinner inte MoDo ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Jag fyller 30 imorrn och kräver en vinst ikväll som födelsedagspresent. Inte ett helt omöjligt krav när man tittar på deras lag på papperet. I värsta fall får jag själv snöra på mig skridskorna och visa var skåpet ska stå.

FY F-N!

MoDo spelade sämre än ett pojklag ikväll mot Södertälje och åkte på stryk med 5-0......... FEM JÄVLA NOLL! Kommentarer överflödiga. Nu sitter jag och päronet istället och kollar på Barcelona som piskar skiten ur Almería. Hoppas att Zlatan får näta för femte matchen i rad. Senare väntar ett returmöte mellan Detroit Red wings och St Louis Blues på globen. Hoppas Detroit får vinna ikväll. Då blir i alla fall jag lite nöjdare.

Annars går jobbet bara bra och jag har en ursäkt att inte jogga nu när päronet är här. Trevligt, trevligt.

RSS 2.0