Det här suger!

Såg verkligen fram emot att spendera nyår med päronen och Jens för att sen gå ut med Ms E i Västerås. Men är just nu nöjd att jag kan skriva detta. Har mysiggt hög feber och sover mest hela tiden. Ni som vill ringa eller få tag på mig de närmaste dagarna kan glömma det! Jag kommer att leva på sömn, ingefära, citron och grönt té......


Det där med sömn.....

Ligger med temp högre än medel och hostar sönder strupen. Har testat att sova, men utan lycka.

Kanske mina vänner Foo Fighters hjälper inför morgondagen...........


Taskig tajming!

Har inte skrivit på ett tag och orkar nog inte gå igenom hur julen var just nu. Det var iaf trevligt att få träffa alla nära och kära. I veckan har jag dock jobbat arslet av mig och nu när jag är ledig och ska resa söderut så slår en monsterförkylning till. Jo, det är fel att börja slappna av för tidigt! Jag lär mig aldrig och kommer nog aldrig att göra det.


Sliten!

Jo, jag har varit med om värre som bartender, men nu är jag gammal och........... Nja, jag känner mig ung och pigg, men att komma hem från jobbet 23:00 för att sen kliva upp 05:00 är ingen hit längre. Känner mig, precis som de flesta på jobbet, lite småkrasslig då värmefläktarna inte fungerar som de ska i kassorna. Som tur är så jobbar vi bara varannan timme där och resten av tiden på golvet med att hjälpa kunder. Hur som helst så gör jag en kanonkiller till romtoddy. Nä, inte varje kväll! Men just ikväll gjorde jag en när jag kom hem och den värmde gott. Man behöver bara en droppe rom för att det ska bli gott.
Skönt imorse med en långpromenad till Mariedal och sen ned till stan. Bra kläder och musik gör en vacker vinterdag. Längtar dock till skogen och få jaga fågel den här tiden av året.
En stor känga till Intersport dock! Se till att ni kommunicerar med varandra i butiken! Jag är inte helt nöjd, men jag är också inte den som ringer kundsupport och skriker.

F.ö. så är Rob Zombie klar för Sweden Rock! Han må vara "lite annorlunda", men hans musik och filmer är bra. Det är inte billigt att åka dit men om jag så måste sova i en bajamaja så kommer jag att stå längst fram vid de flesta spelningar. Inte helt fel heller att Buckcherry kommer att spela där.

Rob Zombie:



Sömnlös.....

Somnade gott, men vaknade igen och nu är jag rastlös. Svaret på det är att köpa en biljett till Sweden Rock! Judas Priest gör sin sista turné och sen har vi namn som Ozzy, Mustasch m.fl. Jag kommer inte att klippa håret innan dess. Är så sjukt taggad för den festivalen så jag tror att jag dör!
Vidare så vill jag ge en stor känga till en viss politiker som sa att "invandrare är några som Pinochet hade missat"! Han sa sen att det var ju inte han på klippet.....
Nämnde jag föresten att jag träffade hela familjen Osbourne när vi öppnade den nya baren på The Dorchester. Små människor med stora hjärtan. 

F.ö. så är den här låten skriven av Lemmy från Motörhead.


Att vakna i arla tid.....

Jag hatar att vakna så tidigt. Vi hade det roligt igår med jobbkompisar, men jag missade en fest och tårta. Jag har en viss ångest för det, men gjort är gjort.......
Tror jag är lite skadad från tiden som har varit, därför jag vaknar tidigt och nedtecknar detta....
Jobba tidigt och sova sent.......


Vackra vinter!

Tog en långpromenad idag och njöt av vad jag såg. Det finns inte mycket som slår en vacker vinterdag. Möjligtvis en höstmorgon hemmavid, men det är en kamp på målsnöret. En dag som denna önskar jag att jag kunde spänna på mig mina vita blixten, hänga geväret på ryggen och ta mig upp i bergen. Som tur är så kommer det fler tillfällen.
F.ö. så är håret längre. Har jag hamnat i en sen övergångsperiod? Dags att bli hårdrockare igen? Det har jag i.o.f. alltid varit, men aldrig riktigt sett ut som en. Hur som haver så är det populärt.....


Jäkligt inpå.......

Är trött, men kan inte sova. Känner mig lite blödig när jag tänker på häromdagen då jag fick ringa 112 och ingen ambulans fanns tillgänglig. Kan man bli mer frustrerad?! Personen i fråga var riktigt nedkyld och jag gav honom en filt, men det fungerade inte. Till slut så kom en ambulans och det ordnade sig och jag hoppas att han inte fick permanenta skador. Jag må vara känslokall ibland, men jag bryr mig faktiskt.


F Y I

Gjorde intagningstestet för Mensa igen. Jo, det gick bara bra och jag klarade det, men ogillar dess "elitkänsla". De som har medlemskortet tror sig vara större än Einstein. Nä, nu ska jag sova.......

Nördvarning!

En långtråkig söndag. Råkade ha mobilen på tyst så missade när Mr R ringde mig imorse om skidåkning. Kanske lika bra det då både han och jag har insett att det kommer att sluta med att någon av oss hamnar på sjukhus. Inte bra att han har börjat jobba hos oss. Jag måste ta en seriös koll på min försäkring! Men att han åkte ensam med tre singeltjejer..... Han har en flickvän, men jag då?!
Nä, bara att ladda om för en ny vecka och gilla läget......

Aaaaa.......


Nu vet jag ungefär!

Jag vill ha en tatuering!
Det blir definitivt en norrlands flagga omgiven med älg, björn och granskog på min vänstra axel. Jag vet att det är det jag står för och det är något jag aldrig jag kommer att lämna. Det är mitt land och därför vill jag ha det inpräntat. Jag kommer inte att göra det än förrän jag har hittat nån som kan göra det bra. Men nu vet ni vad jag vill ha!
Ni som inte har jagat hemma i markerna vet nog inte vad det handlar om. Det är en så underbar upplevelse och vi har en respekt för de djur som lever där.
Men så länge jag inte hittar den rätta så är ni säkra.......

En gammal vän....

Igår tog jag det lugnt. Det blev en skön kväll i soffan med god mat och ett glas whisky. Ardbeg Supernova är inte helt fel ibland. Dock så måste jag välja mina tillfällen med detta elexir då det inte finns kvar att köpa.
Hittade ett klipp på Youtube med en vän från Ronnie Scott´s som dog för ett tag sen. En av de bästa vänner man kan tänka sig. Några dagar innan han dog så skickade han ett sms till mig där det stod: "Jonas is great! Gregor loves you!" De bästa dör unga sägs det, och i det här fallet så stämmer det.

Greg spelar gitarr och gör det bra:


Mitt liv som krympling......

Jag ska inte klaga när andra har det så mycket värre. Därför jobbar jag så normalt det bara går och försöker inte förstöra mina höfter under allt haltande. Smärtstillande kräm, hårt tejpad tå och mina kängor gör underverk. Jag har fått enormt bra respons från mina jobbkompisar och chefer då jag är på jobbet och sliter så gott det går utan att klaga. Ibland känns det dock som att jag bara vill gråta, men då är det bara att bita ihop och komma igen. Men klart är att mitt annars så enormt lugna temperament inte är som det bör, dock så är det samma situation där och bara att bita ihop. Igår skällde jag ut någon bara för att idag ta en minut och prata med honom om hur han bör prioritera och balansera sina inkomster och utgifter. Huruvida det gick hem vet jag inte, men vi skrattade gott ett litet tag.
Nä, nu blir det jobba imorgon och sen en dags vila innan det kör igång igen. Min läkare skulle nog gipsat in hela min fot om han visste vad jag gör.
Ska f.ö. ut med några från plutonen imorgon. Får se hur det går. Ska bli riktigt roligt.

Led Zeppelin är grymma, men de stenhårda med deras livematerial så nu får lyssna på detta. Sök gärna på samma sång på Youtube och ni får en stenhård liveversion som sparkar seriös stjärt!


RSS 2.0