Söndaghghghghghg!

Ska aldrig mer gå på rökmaskinfest! Speciellt när jag har jobbat mycket och sovit lite hela veckan. Gick hem lagomt tidigt och sov 12 timmar. Idag mår jag bra, men vätskebristen lyser med sin närvaro. Hinkar i mig litervis med vatten och c:a nurton ton med vindruvor.
Tur då att vi har Mr Osbourne!


Utbränd my a**!!!

Då är denna vecka slut. Jag känner mig oförskämt pigg med tanke på alla timmar på jobbet och de mindre antal timmar spenderandes i vertikalt läge. Nu har jag en dag på mig att vila innan nästa vecka kör igång. Kollade på schemat och såg att jag jobbar sex dagar nästa vecka........ Ljuvligt! Ett liv med fritid är ändå överskattat. Men som tur är så är storbossen tillbaka på fredag, så efter det kan jag dra ner lite på arbetstimmarna...... lite. Dra åt h-vete vad jag ska träna!
Ska förresten bli personlig tränare till en kompis som ska på uttagningarna till gladiatorerna. Hon har en PT på gymet, men vill att jag ska köra terränghinderbana och lite annan "militärträning" i skog och mark.

workworkworkworkworkwork

Jäkla monsterpass jag gör den här veckan. Måndagen var jag ledig........ fast jag var ändå ner en sväng till jobbet innan en 3-4h lång promenad men ms I. Tisdagen hade jag vinprovning med kunder så var inte hemma förrän 23:00. Ons till fre jobbar jag 08:00 - 18:15 och till slut på lördag så väntar 08:00 - 16:00 plus inventering efter det. Härligt må jag säga. Tvingade mig själv att göra middag tidigare ikväll när jag kom hem från jobbet för att sen däcka i säng väldigt tidigt. Inte bra för nu har jag vaknat och vet att jag kommer att vara vaken ett par timmar till innan jag somnar om. Måste vara pigg imorgon då jag ska träffa ms I efter jobbet igen. Mycket trevlig tjej måste jag säga.

Liten händelse från dagen som var:
Jag sitter i kassan och en av "stamgästerna" kommer fram.
Stammis: -"Jonas, jag har hört att du spelar rugby?"
Jag: -"Jo, när jag har tid. Var har du hört det?"
Stammis: -"Det var någon där ute som nämnde det."
Han begrundar mig en stund och utbrister plötsligt och väldigt ärligt:
Stammis: -"Med dom armarna?!"
Alla i kön börjar fnissa utom jag som brister ut i gapskratt. Stammisen och en av hans polare inleder en vild diskussion om att det kanske sitter i benen.

Vilken måndag!

Det var ett tag sen jag hade så roligt på en måndag.... Jo, jag är väl medveten om att idag är det tisdag, nästan onsdag. Hur som haver. Halva dagen spenderades med halva arbetslaget studerandes ergonomi. Faktiskt väldigt viktigt när vi nu har ett fysiskt jobb. Väldigt bra och lärorikt.
Vidare så fick jag höra av en kund att jag faktiskt liknar Heath Ledger.... Självklart innan han (Heath Ledger, alltså) dog. Många glada och nöjda kunder senare så hjälpte jag en tjej med hennes inköp. När vi var klara så gav hon mig en liten lapp med ett namn och ett nummer (och en liten smiley). Det var från hennes kompis som inte själv vågade ge den till mig. Ändå riktigt imponerande! Självklart blir man enormt glad av en sådan händelse. Hon som skrev lappen ville att jag kollar upp henne på fejjan. Väldigt söt! Har haft mycket att göra igår och idag, men imorgon ska jag iaf slå en pling.
Förresten så är jag långhårig och skäggig igen.....

Jahaja....

Fått en liten sväng av dålig mat.... Jag ser den positiva sidan av saken och får läsa mycket fullitteratur på dasset. Eller räknas Allt om mat och Världens historia till det?
Inte alla gånger man blir mer världsvan av att sitta på den vi kallar vita guden.......

Det där med böcker.....

Nu läser jag som vuxen "Mein Kampf"..... Vet inte om jag vågar skratta eller gråta om hitlers tragedi och hur han blev en så ond människa. Jag tycker fortfarande att det är en fascinerande bok och man får verkligen ta del av hans tankar.

Är ingen fantast av Idol eller X factor, men den här versionen får mig att nästan gråta!


http://www.youtube.com/watch?v=bz6BA1heMSI&NR=1&feature=fvwp

RSS 2.0